Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ !ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Οι φίλοι της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου,έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τους συλλόγους της περιοχής μας, αρχής γενομένης απ την παρουσία μας,στον χορό της Ο.ΣΥ.Τ, στο κέντρο του συμπατριώτη μας Καραβάνα στην Αθήνα και στην γενική συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου Ποταμούλας,στον "Σκορπιό" που έγιναν λίγο πριν την πρωτοχρονια..
Στη συνέχεια θα παρευρεθούμε στην κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Πεντακόρφου η οποία θα γίνει στο Πέντακορφο και συγκεκριμένα στο κατάστημα του Λωρίδα  στις 21-1-12 στις 9 το βράδυ.Ήδη ο σύλλογος μας έχει κάνει πρόταση να κοψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με τον σύλλογο Αγιοβλασιτών Αγρινίου,η οποία θα  πραγματοποιηθεί για φέτος στον 'Αγιο Βλάση. Σέ κάθε περίπτωση θα παρευρεθούμε στον αποκριάτικο χορό των Αγιοβλασιτών.
Πέρα απο κεί όποιος άλλος σύλλογος είναι ενεργός και πραγματοποιήσει αντίστοιχες εκδηλώσεις θα κανουμε το παν να είμαστε εκεί.
Σκοπός αυτών των συναντήσεων,είναι η σύσφιξη σχέσεων του συλλόγου μας με τους υπολοίπους,και γιατί όχι και η συνεργασία σε πολιτιστικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας.Εξάλλου σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε ένας καλός τρόπος να αποδείξουμε οτι υπάρχουμε,πέραν των άλλων,είναι η ανάδειξη των πολιτισμικών και ιστορικών στοιχείων της περιοχής μας,και  η συνεργασία,σε τέτοια θέματα,-τουλάχιστον-η οποία θα είναι  αποτέλεσμα,καλής γειτονίας και συνεννόησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: