Σελίδες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

24/8-2013 ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ!!

Όταν είπαμε ότι κάτι αλλάζει,κάτι ξέραμε!Δυναμικά ξεκινάει τις δραστηριοτητές του σύλλογος Κυπαρίσσου!Θα είμαστε εκεί να δούμε αυτή την όμορφη προσπάθεια!Καλή επιτυχία λοιπόν!Παραθέτουμε το πλήρες πρόγραμμα όπως είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://sillogoskiparissou.wix.com/kiparissos#!news-and-events/c1o4h:
24 Αυγούστου 2013. Η μέρα της Χορευτικής Εκδήλωσης στην Κυπάρισσο Αγρινίου. Όλοι οι κάτοικοι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να βοηθήσουν την προσπάθεια του Συλλόγου να διοργανώσει την εκδήλωση, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την παράδοση και την περήφανη καταγωγή μας, προσφέροντας ηθική, υλική και οικονομική στήριξη (δεν έλειψαν βέβαια και οι γκρίνιες, αλλά δεν χαλάμε  τις καρδιές μας!!!) Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρασαν αρκετά χρόνια (περισσότερα από 10), όπου έχει να παρουσιαστεί κάποια "πολιτιστική''  δραστηριότητα στην Κυπάρισσο


    Η βραδιά θα ξεκινήσει με Αγιασμό του Συλλόγου από τον ιερέα της ενορίας μας και σειρά έχουν τα χορευτικά...  το νέο αίμα, παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου, θα παρουσιάσουν τοπικούς χορούς αναδεικνύοντας τη ζωντάνια που υπάρχει ακόμα στο χωριό μας. Σειρά έχουν οι επίτιμοι καλεσμένοι μας, λόγω της καταγωγής του προέδρου του συλλόγου από το χωριό μας, όπως και πολλά από τα παιδιά που συμμετέχουν στο χορευτικό, ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης ''Οι Ρίζες''.Το πρόγραμμα των χορευτικών κλείνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ''Το Χοροστάσι", που θα τιμήσουν επίσης το χωριό μας με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ για την πρότασή τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.Το πρόγραμμα των χορευτικών κλείνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ''Το Χοροστάσι", που θα τιμήσουν επίσης το χωριό μας με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ για την πρότασή τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.Το υπόλοιπο βράδυ... το διαμορφώνουμε όπως εμείς θέλουμε. Μεγάλη γκάμα τραγουδιών από τον Βασίλη Νικολάου, άφθονο ποτό και φαγητό σε πολύ καλές τιμές, όπως επίσης και πολλά δώρα, μας περιμένουν για να περάσουμε όλοι καλά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: