Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ!

Mε κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 25 Μαρτίου στον Άγιο Βλάση Αγρινίου.
Στην εκκλησία του χωριού μετά την Θεία λειτουργία εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας απ τον Δάσκαλο του δημοτικού σχολείου   Κουλουρα Αλέξανδρου  ο οποίος μάλιστα μας επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη,αναπαριστώντας τον όρκο των εταιρικών, μέσα στην εκκλησία, ντυμένος και ο ίδιος  με την παραδοσιακή στολή των ηρώων του 21!!
Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων απ τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Πολυχρόνη  Πάνο. τους εκπρόσωπους του Αστυνομικού τμήματος,της Εθνικής Αντίστασης, του συλλόγου Αγιοβλασσιτών Αγρινίου, του δημοτικού σχολείου του Γυμνασίου.και του νηπιαγωγείου.
Για τον Σύλλογο φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου κατέθεσε στεφάνι ο Γιάννης Κοντογιώργος, ενώ παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι,η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Χούνης κ Στέλλα Πρωτογέρου.
Αμέσως μετά ακολούθησε παρέλαση της μαθητικής νεολαίας με κάθε επισημότητα,την οποία και παρακολούθησε αρκετός κόσμος! 
Επικεφαλής του δημοτικού σχολείου ο δάσκαλός του, ο οποίος παρέλασε τσολιάς δίνοντας το καλό παράδειγμα πρώτος αυτός πρώτος στους μαθητές του όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο!


η




Ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου Αγίου Βλασίου παρελαύνει ντυμένος με την παραδοσιακή στολή .στέλνοντας το δικό του μήνυμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: