Σελίδες

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 2012


Έπειτα απο την έκδοση των ημερολογίων,οι φίλοι της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου ετοιμάζουν μια σειρά από δράσεις,προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποησουν την αναπάρασταση της μάχης το καλοκαίρι, αλλα συνάμα και να αναδείξουν αυτο το ιστορικό γεγονός.

1)Στις αρχές του νέου έτους θα αρχίσει να συγκεντρώνεται  η θεατρική ομάδα.Γι αυτο το λόγο θα πρέπει απο τωρα να  αρχίσουν να δηλώνονται συνμμετοχες! Λεπτομέρειες θα αναρτηθουν αμέσως μετά τις γιορτες.
2) Μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2012,θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας το συλλόγου!Ο χρόνος και ο τόπος θα ανακοινωθούν σύντομα!
3)Άμμεσα θα ξεκινήσει μεγάλη λαχειοφόρος αγορά,προκειμένου να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε,για να πραγματοποήσουμε τα σχέδια μας!Το πρώτο δώρο το οποίο θα κληρωθει,αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον!
4)Θα επιζητήσουμε,κοινή συνάντηση, ετσι ώστε να επέλθει  συνεργασία, με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής,γιατί, καμιά εννεργεια, καμιά πολιτιστική εκδήλωση ,πουθενά ,δεν γίνεται χωρίς σύμπνοια και κοινή προσπάθεια,γι αυτο οσονούπω θα αρχίσουν οι επαφές!
5)Θα επιδιώξουμε να έχουμε άμμεση επαφή με το πολιτιστικό κέντρο Αγρινίου,για να δρομολογήσουμε τα σχεδιά μας και τις αποφάσεις μας.
6)Θα,επιζητήσουμε την συνεργασία όλων των επίσημων φορέων,αλλα και των επαγγελματιών της περιοχής.Όλοι μαζί ,μπορουμε να πετύχουμε περισσότερα.

Σε οτι αφορά τα ημερολόγια ,οποιος  θέλει να αγοράσει ,μπορει να τηλεφωνησει στους αριθμους της προηγούμενης ανάρτησης,η να στείλει μηνυμα και θα τόν ενημερώσουμε με ποιόν τρόπο θα τα αποκτήσει!
Λεπτομέρεις θα ανακοινώνονται απ αυτή εδώ την σελίδα.
Θά επανέλθουμε σύντομα!

2 σχόλια:

Βασίλης Σιορόκος είπε...

Kαλή επιτυχία στους στόχους σας.
Σας στέλνω ένα ποίημα για τη μάχητης Κορομηλιάς.
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ
Σμίγουν σπαθιά με κορμιά
Τρέχει το αίμα ποτάμι.
Ανάσταση στο Καμάρι ,στην Κορομηλιά,
Ο Θεός το χέρι έχει βάλει.
Χαμηλώνουν τα γύρω βουνά
Ροδοκόκκινο δείλι μ΄αντάρα.
Βροντερό του Καραϊσκάκη το μήνυμα
αγκαλιάζει με μιας την Ελλάδα.
Λιώνουν τα χιόνια, ανάβει η φωτιά,
λαγκάδια βουίζουν και τρίζουν βουνά,
παίρνει η Ελλάδα ανάσα βαθειά,
σύσσωμη η Ρούμελη τραγουδά Λευτεριά.
Βασίλης Σιορόκος
(Αναδημοσίευση από Φτελιώτικα Νέα φύλλο αρ.9 /1992)

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ είπε...

φιλε Βασίλη σ ευχαριστούμε για το ωραίο ποίημα να σαι καλα..Σε παριμένουμε στην Κορομηλιά το καλοκαίρι,αλλά και στο σύλλογο σαν μέλος!!να σαι καλα!!