Σελίδες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΥΝΟΥ" ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ "ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ"



Αν για την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου υπάρχει ο Παναιτωλικός για τα Παρακαμπύλια υπάρχει μόνο μια ομάδα ο Κεραυνός!!!
Ο σύλλογος "φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου" θα βραβεύσει την ποδοσφαιρική ομάδα Ποταμούλας, όχι μόνο γιατί είναι ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος της περιοχής μας ,αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στον αθλητισμό στην μικρή κοινωνία μας.
Ο αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Ποταμούλας μετράει 35 χρόνια ζωής,αποτελεί κίνητρο αθλητισμού για τους νέους μας ,και παρόλο την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών είναι πάντα στο προσκήνιο χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Δ.Σ,στο οποίο ηγείται ο κ. Ανδρώνης Δημήτριος αλλά και των υπόλοιπων μελών και φίλων του.

Στο περιθώριο του χορού του συλλόγου "φίλων της Κορομηλιάς" που θα γίνει στον "Σκορπιό" στην Ποταμούλα στις 2 Μάρτη λοιπόν, θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον Κεραυνό για την δράση του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής,ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην συνεργασία των δυο συλλόγων!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΥΝΟΥ"

Πρόεδρος: Ανδρώνης Δημήτριος

Αντιπροεδρος: Σβόλης Κωνσταντίνος
Γ.Γραμματεας: Βασιλοκώστας Γιώργος
Γ.Αρχηγος: Παπαθανάσης Βαγγέλης
Εφορος Υλικου: Παπαθανάσης Γιάννης
Ταμιας: Ανδρώνης Κώστας

ΜΕΛΗ
Γκεκας Αθανασιος
Ανδρωνης Ευθυμιος
Τσουνης Ηλιας
Παπαθανασης Σωτηριος
Σωφρονης Ευαγγελος

























'

Δεν υπάρχουν σχόλια: