Σελίδες

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τείνει να γίνει μια όμορφη συνήθεια πια.Ο σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου,από την χρονιά της ίδρυσης του,-ακόμα με προσωρινή διοικούσα επιτροπή τότε-το 2011 ξεκίνησε την οργάνωση συνεστιάσεων για τους φίλους και συμπατριώτες που υπάρχουν στην Αθήνα.
Να τονίσουμε ότι ο σύλλογος μας είναι ο μοναδικός από την δημοτική ενότητα Παρακαμπυλίων Αγρινίου που οργανώνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην Πρωτεύουσα, αφού οι άλλοι σύλλογοι της περιοχής μας, είτε έχουν μεταφέρει την έδρα τους ή δεν υπάρχουν πια.
Σ'αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί συμπατριώτες μας ιδίως από το Πεντάκορφο και Άγιο Βλάση.
 Παρόλο δε που η εκδήλωση πήρε 2 φορές αναβολή λόγω "έκτακτων συνθηκών" μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη.Το ομορφο αντάμωμα των Παρακαμπυλίων τους οποίους τους ενώνει εκτός των άλλων η κοινή τους ιστορία,-Η Κορομηλιά δηλαδή-  έγινε στην Αθήνα στις 31-1-2015 στο Μεντής live στην Παλλήνη. Οι καλεσμένοι έφαγαν ήπιαν και διασκέδασαν με υπέροχα λαϊκά και δημοτικά ακούσματα μέχρι τις 4 το πρωί,ενώ ενίσχυσαν μέσα από την λαχειοφόρο τον σύλλογο μας και τους ευχαριστούμε πολύ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος ρης Ο.ΣΥ.Τ κ Χριστόπουλος Δημήτριος,  ο γραμματέας του συλλόγου Πεντακόρφου κ.Χρήστος Φαρμάκης ο Πρόεδρος του Δ.Σ, και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης κ.Λιακόπουλος Αγγελος φίλος του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε για λίγη ώρα και ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του συλλόγου και τον ευχαριστούμε θερμά.
Ο σύλλογος μας  επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που με την παρουσία τους μας τίμησαν πραγματικά,και ετοιμάζεται για την βασική του εκδήλωση,τον Αποκριάτικο Χορό δηλαδή ,που θα γίνει στα μέρη μας και συγκεκριμμένα στο "'Ονειρο" το γνωστό σε όλους κέντρο διασκέδασης που είναι λίγο πιο έξω από Αγρίνιο.Λεπτομέρειες πολύ σύντομα!






























την Καμαρούλα Αγρινίου.Λεπτομερειες προσεχώς..











Δεν υπάρχουν σχόλια: