Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ!




  • ·                                  
    Ο  πολιτιστικός σύλλογος Ποταμούλας διοργανώνει με την στηριξη του δήμου Αγρινίου τα φετινά κούλουμα στην πλατεία της Ποταμούλας,σε μιά εκδήλωση που τα έχει όλα, φαγητά μουσική, γλέντι και χορό. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ του προαναφερθέντος συλλόγου που σε δύσκολους καιρούς, παίρνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, αποδεικνύοντας ,ότι δεν πρέπει να το βάζει κανείς κάτω ,ούτε να κλαίει την μοίρα του, για την μεγάλη οικονομική δυσχέρεια που γενικά επικρατεί. Στο dna τού Έλληνα δεν έχει θέση η καταθλιπτική διάθεση των τελευταίων χρόνων.  

    Εξάλλου και σε πιο δύσκολους καιρούς πάντα ήξερε να διασκεδάζει να σατιρίζει, και να διακωμωδεί καταστάσεις καλύτερα από κάθε "κομπλεξικό" Ευρωπαίο που μας επιβάλει χαιρέκακα ,όλα αυτά τα μέτρα (ελλείψει ικανών πολιτικών) δημιουργώντας αυτή την άσχημη κατάσταση.
     Ο σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιας, θα είναι εκεί.
     Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί να διασκεδάσουμε έτσι όπως ακριβώς το απαιτεί το έθιμο, γιατί όλα μπορεί να θέλουν να μας τα κόψουν, αλλά την αποκριά και τα κούλουμα δεν μπορεί να μας τα κόψει κανείς!!

    Αναδημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο απ την σελίδα του συλλόγου στο facebook

     ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ
    ·                                  

    Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙOΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.
    ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΑΓΑΝΑ, ΧΑΛΒΑΣ, ΤΟΥΡΣΙ, ΚΡΑΣΙ, ΕΛΙΕΣ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ DJ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΧHΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ.
    Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩHΝ ΔΗΜΟ.
    ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ.ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: